Sisäilmatalo Kärki Oy

Sisäilmatalo Kärki Oy on vuoden 2013 alussa perustettu rakennusterveyden asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Tunnemme sisäilmastoon vaikuttavat tekijät ja parhaat rakennustekniset ratkaisut sekä osaamme suhtautua asioihin puolueettomasti. 

Olemme nyt osa Raksystemsiä. Lue lisää täältä!

Toiminta-ajatus

Asiantuntijuutemme varmistaa terveellisen ja turvallisen sisäilman.

Arvot

Luotettava kumppani

- Olemme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme luottamuksen arvoisia. Meillä vallitsee myös keskinäinen luottamus ja kunnioitus.
- Teemme työmme ammattitaitoisesti ja noudatamme toiminnassamme korkeaa ammatillista eettisyyttä. Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti. 
 

 Kiva firma

- Kuuntelemme asiakkaitamme ja toisiamme. Toimimme joustavasti ja ystävällisesti. Asiakkaamme saavat meiltä puolueetonta ja asiantuntevaa palvelua.
- Kannustamme toisiamme aloitteellisuuteen, aktiivisuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen.
 

Kehityksen kärjessä 

- Olemme avoimia uusille näkökulmille ja hyödynnämme alan uusinta tietoa työssämme.
- Erilaista osaamista yhdistämällä tarjoamme kokonaisvaltaisia ja toimivia ratkaisuja asiakkaillemme.

Henkilöstö

Sisäilmatalon henkilöstö on kokenutta ja pätevää. Panostamme henkilöstömme täydennyskoulutuksiin vuosittain mittavasti. Toimimme valtakunnallisesti siten, että henkilöstön osaamista ja kokemusta kohdennetaan aina asiakkaiden tarpeen mukaisiin projekteihin omien toimipaikkojemme sijainnista riippumatta.

 

Kehittäminen

Sisäilmatalo Kärki Oy toimii aktiivisesti alan kehittämisen eteen osallistumalla vuosittain erilaisiin alan kehittämishankkeisiin.