Sisäilmatalo Kärki Oy

Sisäilmatalo Kärki Oy on vuoden 2013 alussa perustettu rakennusterveyden asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Tunnemme sisäilmastoon vaikuttavat tekijät ja parhaat rakennustekniset ratkaisut sekä osaamme suhtautua asioihin puolueettomasti. 

Toiminta-ajatus

Asiantuntijuutemme varmistaa terveellisen ja turvallisen sisäilman.

Arvot

Luotettava kumppani

- Olemme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme luottamuksen arvoisia. Meillä vallitsee myös keskinäinen luottamus ja kunnioitus.
- Teemme työmme ammattitaitoisesti ja noudatamme toiminnassamme korkeaa ammatillista eettisyyttä. Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti. 
 

 Kiva firma

- Kuuntelemme asiakkaitamme ja toisiamme. Toimimme joustavasti ja ystävällisesti. Asiakkaamme saavat meiltä puolueetonta ja asiantuntevaa palvelua.
- Kannustamme toisiamme aloitteellisuuteen, aktiivisuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen.
 

Kehityksen kärjessä 

- Olemme avoimia uusille näkökulmille ja hyödynnämme alan uusinta tietoa työssämme.
- Erilaista osaamista yhdistämällä tarjoamme kokonaisvaltaisia ja toimivia ratkaisuja asiakkaillemme.

Henkilöstö

Sisäilmatalon henkilöstö on kokenutta ja pätevää. Panostamme henkilöstömme täydennyskoulutuksiin vuosittain mittavasti. Toimimme valtakunnallisesti siten, että henkilöstön osaamista ja kokemusta kohdennetaan aina asiakkaiden tarpeen mukaisiin projekteihin omien toimipaikkojemme sijainnista riippumatta.

 

Yrityksen johtaminen

Sisäilmatalo Kärki Oy:n toimintaa ohjaa toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kärjen apuna johtoryhmä, jonka jäseniä ovat: aluepäälliköt Jussi Mertanen ja Ilkka Piittisjärvi sekä  hallintojohtaja Annamari Kärki.

Sisäilmatalo Kärki Oy:n hallituksen jäseniä ovat omistajien (Jukka-Pekka Kärki ja Annamari Kärki) lisäksi Tiina Tolvanen ja Jouni Pitko.

Kehittäminen

Sisäilmatalo Kärki Oy toimii aktiivisesti alan kehittämisen eteen osallistumalla vuosittain erilaisiin alan kehittämishankkeisiin.