Raksystems on ostanut Sisäilmatalo Kärjen osakekannan

 

Raksystems Insinööritoimisto Oy on ostanut Sisäilmatalo Kärki Oy:n koko osakekannan 12.3.2019. Sisäilmatalo Kärki Oy jatkaa toimintaa Raksystemsin tytäryhtiönä ja toimipisteet pysyvät edelleen Joensuussa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

Osakekaupan ja Raksystemsin laajan palveluvalikoiman myötä Sisäilmatalo pystyy jatkossa tarjoamaan entistä laajempia palvelukokonaisuuksia, esim. sisäilmapainotteista korjaus- ja LVISA -suunnittelua sekä rakennuttamista. Pätevien asiantuntijatiimien kokoaminen on jatkossa aiempaa helpompaa, kun osaajia on koko maan laajuisesti n. 200 asiantuntijan verkosto. Kaikkien Sisäilmatalon asiantuntijoiden työsuhteet säilyvät ennallaan ja asiakastoimeksiantojen hoitaminen jatkuu samalla vahvalla asenteella ja asiantuntijuudella kuin tähänkin saakka. 

Sisäilmatalon toiminta ja osaamisen taso on tehnyt suuren vaikutuksen Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaaraan.

 - "Kärjen yrityskauppa on tärkeä askel Raksystemsin matkalla Pohjoismaiden johtavaksi kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijataloksi. Sisäilmaongelmien ratkaisu on keskeinen osa hyvinvoivaa kiinteistöä. Kärjen tekemä työ kiinteistöjen sisäilmapalveluissa sekä uudisrakentamisen Kuivaketju10:n parissa on tehnyt meihin suuren vaikutuksen ja, kun yhteinen visio tulevaisuudesta löytyi nopeasti yritysten omistajien kesken, oli helppoa nähdä yhteenliittymisen edut niin asiakkaille kuin molempien yhtiöiden henkilökunnalle",

toteaa Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

 Jukka-Pekka Kärki vastaa kaupan jälkeen edelleen Sisäilmatalon toiminnasta ja kuuluu Raksystemsin operatiiviseen ohjausryhmään. 

- "Olemme erittäin innostuneita tulevasta, sillä yhteenliittyminen helpottaa molempien yritysten pulaa sisäilma-asiantuntijoista ja tarjoaa asiakkaillemme entistä laajemman palveluvalikoiman sekä asiantuntijaverkoston. Meidät tunnetaan arvostettuna sisäilma-asiantuntijana isoissa julkisissa hankkeissa muun muassa kuntotutkimusten ja kosteudenhallinnan osa-alueilla. Nyt henkilökunnallemme aukeaa mahdollisuus päästä mukaan uusiin mielenkiintoisiin projekteihin sekä keskittyä erikoisosaamiseensa, kun yhdistämme voimamme monialaisen yrityksen kanssa",

Sisäilmatalo Kärki Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kärki toteaa.

 - "Olen vaikuttunut Raksystemsin toiminnan laajuudesta, monipuolisista palveluista sekä rakennusteknisestä osaamisesta. Yhteinen tahtotilamme on kasvattaa rakennusterveysasiantuntijuuttamme ja palvella jatkossa yhä monipuolisemmin kuluttaja-asiakkaita, yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä sekä kuntia ja kaupunkeja. ", Kärki jatkaa.

 

Lisätietoja:

 Marko Malmivaara, toimitusjohtaja
Raksystems Insinööritoimisto Oy
040 046 4934
marko.malmivaara@raksystems.fi

 

Jukka-Pekka Kärki, toimitusjohtaja
Sisäilmatalo Kärki Oy
040 576 3371
jukka-pekka.karki@sisailmatalo.fi

 ______________________________________________________________

 Raksystems - Kansallisomaisuuden edunvalvontaa jo vuodesta 1989

 Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen suurimpana kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiönä olemme tehneet yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet tuhansia peruskorjaushankkeita. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

 Yritysfaktat 

 • Raksystems Insinööritoimisto Oy perustettiin vuonna 1989.
 • Toimitusjohtaja Marko Malmivaara, DI.
 • 18 toimipistettä – valtakunnallinen asiantuntijaverkosto.
 • Työntekijöitä 200.
 • Liikevaihto vuonna 2018 19,2 M€.

 

Sisäilmatalo Kärki Oy – terveellisen ja turvallisen sisäilman asiantuntija

Sisäilmatalo Kärki Oy on vuoden 2013 alussa perustettu rakennusterveyden asiantuntijayritys. Tunnemme sisäilmastoon vaikuttavat tekijät ja parhaat rakennustekniset ratkaisut sekä osaamme suhtautua asioihin puolueettomasti. Toimimme valtakunnallisesti siten, että henkilöstön osaamista ja kokemusta kohdennetaan asiakkaiden tarpeen mukaisiin projekteihin toimipaikkojemme maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Panostamme henkilöstön pätevyyteen ja osaamisen kehittämiseen sekä tekemisen laatuun. Osallistumme myös aktiivisesti alan kehittämiseen. Asiantuntijuutemme takaa asiakkaillemme terveellisen ja turvallisen sisäilman koko kiinteistön elinkaaren ajan.

 Yritysfaktat 

 • Perustettu vuonna 2013.
 • Toimitusjohtaja, rakennusterveysasiantuntija RI Jukka-Pekka Kärki
 • Toimipisteet: Joensuu, Kuopio ja Lappeenranta.
 • Henkilöstömäärä 17
 • Liikevaihto 1,7 M€ (2018)
 • Palvelut: kuntotutkimukset, sisäilmamittaukset, asbesti- ja haitta-ainetutkimukset, sisäilmavalvonta, uudisrakentamisen ja peruskorjausten puhtauden ja kosteudenhallinta, Terve talo -rakentamisen konsultointi ja kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävät.
 • Asiakkaat: Julkinen sektori 70%, yritykset 20%, kuluttajat 10%.