Etsimme Kuopioon

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

joka toimii Kuopion henkilöstön esimiehenä ja koordinoi tulosvastuullisesti Savon alueen asiakkuuksien hoitamista.

Työskentelet toimitusjohtajamme tukena johtoryhmässä sekä myynnin ja asiakkuuksien parissa. Osaamisesi ja ammattitaitosi ohella meille on tärkeää, että jaat arvomme ja toimintatapamme. Toimit asiakkaidemme tarpeista käsin ja kuuntelet asiakkaitamme herkällä korvalla niin, että yhteistyö on sujuvaa ja luontevaa. Omaat valmiiksi vahvan yhteistyöverkoston, joka luottaa sinuun ja kääntyy tarvittaessa puoleesi.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä. Pidät erilaisista ihmisistä ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Osaat pitää tiimisi pyörät pyörimässä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Olet loistava ylläpitämään ”me henkeä” ja kuuntelemaan sekä tukemaan toimipaikkasi henkilöstöä työarjessa. Valmennat ja jaat osaamistasi. Sinulle on arkipäivää toimia verkostomaisesti ja aktiivisesti eri paikkakunnilla työskentelevien kollegojen kesken. Olet saanut rakennusteknisen pohjakoulutuksen tai hankkinut vastaavaa tietämystä työkokemuksen kautta. Sisäilma-alan pätevyydet ovat etu, mutta eivät vaatimus. Olet kiinnostunut sisäilmaan vaikuttavista tekijöistä sekä omaat loppumattoman energian ratkoa rakennettuun sisäympäristöön liittyviä tilanteita. Viihdyt auton ratissa ja elämääsi ei häiritse se tosiseikka, että asiakkaat eivät voi siirtää kiinteistöjänsä toimistollemme. Et hätkähdä haastaviakaan viestintätilanteita, vaan käsittelet tilanteen kuin tilanteen provosoitumatta. Kaiken lisäksi sisäilma-alaan liittyvät teknologiat ja alan kehittäminen ovat Sinusta niin mielenkiintoisia, että pystyt pysymään kehityksen kärjessä tulevaisuudessakin.

Kuulostaako kiinnostavalta? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi, niin keskustellaan tarkemmin. Hakemuksia vastaanotetaan sähköpostitse 10.3. saakka: info@sisailmatalo.fi.

Lisätietoja: toimitusjohtaja, rakennusterveysasiantuntija Jukka-Pekka Kärki, 040 576 3371.