Sinustako sisäilma-alan arvostettu asiantuntija?


Haemme rakennusterveysasiantuntijoita ja kuntotutkijoita terveellisen rakentamisen edistämiseen Lappeenrannan, Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin alueella. 

Tehtävänäsi on turvata asiakkaidemme terveellistä sisäilmaa niin työpaikoilla kuin kotona sekä edistää rakennustyömaiden terveellisen rakentamisen kulttuuria.

Tehtävässä menestyminen vaatii tietämystä sisäilmahaittojen ratkaisuista ja terveellisen rakentamisen edistämisestä. Omaat kykyä ja rohkeutta puuttua terveydelle haitalliseen tai ohjeiden vastaiseen toimintaan. Viihdyt auton ratissa. Sinulla on vastuullinen ja oma-aloitteinen työskentelyote. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla viestit luottamusta herättävästi vaativissakin tilanteissa. Saat myös vaivatta työsi tulokset kirjalliseen muotoon. Et säikähdä oman työpanoksesi myyntiä ja markkinointia. Vedät mieluusti päälle suojavaatteet ja tartut reippaasti toimeen kenttätyötehtävissäsi.

Tule osaksi energistä joukkoamme! Saat työllesi koko työyhteisömme tuen. Kiva firma on yksi arvoistamme ja turha pönötys on meillä kiellettyä. Panostamme keskinäiseen yhteistyöhön ja työn joustoihin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi. Tukikohtanasi toimii Lappeenrannan toimipisteemme. Hoidat tehtävääsi projektipäällikkömäiseen tapaan osittain itsenäisesti, osittain moniammatillisen tiimin jäsenenä. Vaikka et vielä olisi täysi ammattilainen, omaat ison repullisen motivaatiota opiskella työn ohessa sellaiseksi!

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse 25.5.2018 osoitteeseen: info@sisailmatalo.fi

 Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kärki, 040 576 3371
Hallintojohtaja Annamari Kärki, 050 307 1162
Aluepäällikkö Ville Vikström, 050 430 0028